Жителів півночі Житомирщини закликають не вертатися додому через загрозу обстрілів

Жителів півночі Житомирщини закликають не вертатися додому через загрозу обстрілів

Відео
Укрінформ
Евакуйованих жителів з Коростенського району Житомирщини закликають наразі не повертатися додому через загрозу ракетних та авіаційних ударів.

Як передає Укрінформ, про це у відеозверненні повідомив командир батальйону територіальної оборони Коростенського району Олексій Абдурахманов.

«Ситуація в Коростенському районі залишається контрольованою Збройними силами України, але дуже велика імовірність ракетних та авіаційних ударів по району і безпосередньо по місту Коростень. У цьому зв'язку, дуже хочу попросити тих, чиї рідні перебувають в евакуації. Поки що дуже рано повертатися», - зазначив Абдурахманов.

За його словами, з міркувань безпеки із поверненням варто зачекати ще місяць.

Читайте також: Загарбники завдали ракетного удару по Коростеню

Як повідомляв Укрінформ, вранці у понеділок російські війська завдали ракетного удару по місту Коростень на Житомирщині.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-