На Луганщині вчергове спробують евакуювати людей із чотирьох міст

На Луганщині вчергове спробують евакуювати людей із чотирьох міст

Укрінформ
На Луганщині без «режиму тиші» у понеділок, 2 травня, відбудеться чергова спроба евакуювати людей із Сєвєродонецька, Лисичанська, Рубіжного та Гірського.

Про це повідомила у Телеграмі Луганська обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

«З Попасної евакуація призупинена. Мешканці інших міст, поспішайте! Ситуація змінюється щосекунди… Сьогодні відбудеться евакуація жителів Рубіжного, Лисичанська, Сєвєродонецька, Гірської громади», - йдеться у повідомленні.

Обладміністрація вказала адреси зборів для організованого виїзду до залізничних вокзалів.

В ОВА нагадали, що евакуація, як і завжди, безкоштовна, кожен у безпечних містах матиме безкоштовне житло, їжу, одежу та медичну допомогу.

«Допомагайте нам поширювати інформацію, передавайте адреси місць збору тим, в кого немає мобільного зв‘язку», - звернулася до мешканців Луганщини військова адміністрація.

ОВА також попередила, що евакуйовуватися треба тільки організовано, бо в регіоні наразі дуже небезпечно.

«Кремінна та Попасна не намагайтеся вирватися самостійно! Чекаємо на поліпшення ситуації, і тільки організована евакуація! Слідкуйте за повідомленнями. Сподіваємося на тишу…», - наголосили в ОВА і додали, що на Луганщину буде направлений гуманітарний вантаж.

Читайте також: За добу ворог 18 разів обстріляв Луганщину, в Ізюмі тривають бої - зведення ОВА

Як повідомлялося, Луганщина постійно зазнає ударів з боку російської армії. У регіоні зруйновано багато житлових будинків, об’єктів інфраструктури, навчальних закладів, пошкоджені всі лікарні.

За словами керівника Луганської ОВА, у регіоні залишалося понад 60 тис. мирних мешканців, які відмовлялися евакуюватися.

Фото: Телеграм Сергія Гайдая

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-