Ворог за добу обстріляв Луганщину 24 рази, є загиблі та поранені

Ворог за добу обстріляв Луганщину 24 рази, є загиблі та поранені

Укрінформ
Протягом доби поліцією Луганської області зареєстровано 24 факти обстрілів території Луганщини.

Про це повідомляє в Телеграмі Національна поліція України, передає Укрінформ.

За даними поліції, внаслідок обстрілів є загиблі та поранені місцеві жителі, серед них - поранені діти. Пошкоджено 8 об’єктів інфраструктури.

У с. Шипилівка снаряд окупантів потрапив у будинок, де у підвальному приміщенні знаходилось 11 осіб, які перестали виходити на зв'язок. Інформації щодо жертв та постраждалих уточнюється.

Під час обстрілу м. Лисичанськ снаряд потрапив на територію нафтопереробного заводу, внаслідок чого сталося займання виробничих установок.

Під час обстрілу м. Попасна пошкоджено потужності Попаснянського водоканалу, внаслідок чого повністю припинено водопостачання на невизначений термін в містах Попасна, Лисичанськ, Золоте, Гірське, в селищах Тошківка, Оріхове, Лоскутівка, Підлісне, Вовчеярівка, Малорязанцеве, а також на тимчасово окупованій території в містах Первомайськ, Кадієвка, Алчевськ, Хрустальний, Антрацит (всього близько 1 млн населення).

Відновлення подачі води, за повідомленнями керівництва області, буде можливе лише після припинення бойових дій.

Читайте також: Наразі немає можливості дістати 60 людей з-під розбомбленої школи в Білогорівці – Гайдай

Як повідомлялося, з 24 лютого триває російське вторгнення до України. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. В Україні запроваджений воєнний стан і загальна мобілізація.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-