У Вінниці відкриють оздоровчий табір для дітей із Маріуполя

У Вінниці відкриють оздоровчий табір для дітей із Маріуполя

Фото
Укрінформ
У Вінниці з'явиться перший оздоровчий табір для маріупольських дітей, що стане продовженням соціального проєкту "ЯМаріуполь".

Як передає Укрінформ, про це Маріупольська міська рада повідомляє у Телеграмі.

"Ми, маріупольці, втратили все - наш дім, наше майно, наше місто. Але зараз Маріуполь продовжує жити у маріупольцях. Саме тому перше і головне завдання муніципалітету підтримати людей. Так з‘явився проєкт "ЯМаріуполь". Сьогодні ми розширюємо перелік послуг. Завдяки підтримці адміністрації Вінниці та особисто меру Сергію Моргунову ми відкриваємо перший оздоровчий табір для маріупольських дітей", - зазначив мер Маріуполя Вадим Бойченко.

Він наголосив, що маленькі маріупольці пройшли страшні випробування, тож нині слід зробити все для того, щоб повернути їм нормальне життя.

"Дякую нашим друзям за таку можливість. Сьогодні ми всі разом рятуємо маріупольців", - підкреслив мер.

За даними міської ради, після поточного ремонту оздоровчий табір зможе прийняти до 160 дітей за один заїзд.

Читайте також: Лялька-символ дітей-біженців Амаль пройшлася центром Львова та відвідала переселенців

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Віцепрем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук 7 травня заявила, що всіх жінок, дітей та літніх людей з металургійного комбінату "Азовсталь" евакуювали, і ця частина маріупольської гуманітарної операції завершена.

Фото: Телеграм Маріупольської міської ради

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-