У Маріуполі росіяни встановили один банкомат на місто - для понад 100 тисяч людей

У Маріуполі росіяни встановили один банкомат на місто - для понад 100 тисяч людей

Фото
Укрінформ
У захопленому Маріуполі російські загарбники відкрили єдине відділення банку та встановили один банкомат для понад 100 тис. мешканців, які залишаються у місті.

Про це повідомив у Телеграмі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

«Маріуполь…. Нове єдине працююче відділення банку з банкоматом. Покращення життя від росії - знищити цивілізацію та повернути середновіччя. Регрес, як запорука міцності нацистського режиму», - написав Андрющенко.

Він опублікував фотографії цього відділення «Центрального республіканського банку», банкомату, та оголошення, в якому повідомляється, що «Банк не здійснює переведення в готівку українських платіжних карток».

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Маріуполь сьогодні без нормального енерго-, водо- та газопостачання. Від початку російського вторгнення у місті загинули до 22 тис. мирних жителів. Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів.

Читайте також: З маріупольських шкіл загарбники вивезли у Донецьк «розумні дошки»

Маріуполь наразі на порозі екологічної та інфекційної катастроф.

Колаборанта Костянтина Іващенка російські загарбники оголосили «мером» Маріуполя та створюють картинку «поновлення життя міста».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-