Пропаганда на колесах приїхали у Маріуполь з Орловської області рф

Пропаганда на колесах приїхали у Маріуполь з Орловської області рф

Укрінформ
У захоплений Маріуполь автомобілі з пропагандистським ворожим телебаченням прибули з Орловської області росії.

Про це повідомив у Телеграмі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

«Маріуполь. Зомбімобілі, що вбивають пропаганду в мозок маріупольцям, приїхали аж з Орловської області росії. Притягнути машину масового знущання за тисячу кілометрів - така собі розвага», - написав Андрющенко.

Він зазначив, що залишається питання, для яких саме цілей взагалі було закуплене це обладнання росією. «Наче з пропагандою в них все і так гаразд. Скрізь. То ж або здавна опрацьовували такий сценарій окупації України. Або така недовіра до власних громадян. Питання без відповіді», - додав радник мера.

Як повідомлялося, у захопленому Маріуполі російські загарбники на вулицях встановили 12 великих телеекранів для трансляції своєї пропаганди.

Агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Читайте також: СБУ отримала доступ до пропагандистських методичок російських спецслужб

Маріуполь сьогодні без нормального енерго-, водо- та газопостачання. Від початку російського вторгнення у місті загинули до 22 тис. мирних жителів. Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів.

Маріуполь наразі на порозі екологічної та інфекційної катастроф.

Колаборанта Костянтина Іващенка російські загарбники оголосили «мером» Маріуполя та створюють картинку «відновлення життя міста».

Фото: Андрющенко Time

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-