На Донеччині ворог уночі обстріляв Покровську громаду, поранена людина

На Донеччині ворог уночі обстріляв Покровську громаду, поранена людина

Укрінформ
На Донеччині російські загарбники вночі обстріляли один із населених пунктів у Покровській громаді, поранено одного чоловіка, якого госпіталізовано до лікарні.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив Покровський міський голова Руслан Требушкин.

«Минула доба у громаді пройшла неспокійно. Один з населених пунктів зазнав обстрілів. За інформацією ДСНС, обстріл стався вночі близько 01:00, поранено 62-річного чоловіка, якого госпіталізовано до хірургічного відділення Покровської КЛІЛ. Інформація про пошкодження та руйнування встановлюється», - написав очільник міста.

Він запевнив, що міський оперативний штаб діє 24/7, керівництво знаходиться на своїх робочих місцях.

Требушкин нагадав, що унаслідок бойових дій сталося пошкодження ЛЕП, через що сьогодні була знеструмлена Карлівська фільтрувальна станція та припинене водопостачання споживачів Покровської громади. Подача води в повному обсязі здійснюватиметься після відновлення електропостачання та технологічних процесів Карлівської фільтрувальної станції.

Читайте також: На Донеччині ворог не зміг прорватися з Лиманського напрямку

«Фактів колабораціонізму у громаді не зафіксовано…Комендантська година та режим світломаскування діють з 21.00 до 05.00», - написав мер.

Він закликав місцевих мешканців, хто ще залишився у громаді, евакуюватися. «Продовжує курсувати евакуаційний потяг Покровськ – Дніпро – Львів. Відправлення о 16:30», - констатував Требушкін.

Як повідомлялося, російські війська наразі намагаються встановити повний контроль над Луганською і Донецькою областями, однак на сьогодні цієї мети не досягнуто. Ворог обстрілює територію двох регіонів та нищить всі об’єкти інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-