Міста на Донеччині під ворожим вогнем: поліція показала результати обстрілів

Міста на Донеччині під ворожим вогнем: поліція показала результати обстрілів

Фото
Укрінформ
У Донецької області поліцейські за минулу добу задокументували 18 ударів російських військ по населених пунктах.

Як передає Укрінформ, про це Національна поліція повідомляє у Телеграмі.

"Окупанти обстріляли 11 населених пунктів, вбили та поранили мирних жителів. Руйнувань зазнали 36 цивільних об’єктів, переважна більшість з яких – житлові будинки", – ідеться в повідомленні.

Під ворожим вогнем перебували міста Авдіївка, Вугледар, Красногорівка, села Диліївка, Зоря, Карлівка, Максимільянівка, Малинівка, Маяки, Нетайлове, Первомайське.

російські війська завдавали ударів з авіації, ракетних установок, артилерії, танків, реактивних систем "Град" та зенітно-ракетних комплексів С-300.

Унаслідок ворожих обстрілів руйнувань та пошкоджень зазнали 26 житлових будинків, з них шість багатоквартирних, а також пекарня, агрофірма, птахофабрика, палац культури, лінії електропередач, дитячий оздоровчий табір, господарські споруди тощо.

Читайте також: Донбас: у суботу загинули два мирних мешканці, ще одинадцять дістали поранень

Правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів і звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, за інформацією військово-цивільних адміністрацій станом на 8:00 19 червня, у Донецькій області росіяни нарощують кількість обстрілів уздовж усієї лінії фронту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-