Гайдай: Змогли врятувати ще 32 жителів Луганщини – небезпечно, але люди хочуть вижити

Гайдай: Змогли врятувати ще 32 жителів Луганщини – небезпечно, але люди хочуть вижити

Укрінформ
На Луганщині учора з Лисичанська та навколишніх селищ вдалося евакуювати 32 жителів. Небезпечно, але люди хочуть вижити.

Про це в Фейсбуці повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Руйнувальне обличчя «русского мира» у Лисичанську більшає. Ворог нівечить багатоповерхівки, приватні садиби, люди гинуть і на вулицях, і в бомбосховищах. Багато хто виїхав ще в березні-квітні. А ті, хто залишався, вже теж хочуть потрапити до мирних регіонів України. Тож 18 червня під час роздачі продуктів харчування та засобів гігієни до правоохоронців області звернулися громадяни, які були готові виїхати», - йдеться в повідомленні.

Поліцейські доставили їх до евакуаційного транспорту.

Загалом протягом дня поліцейським, рятувальникам, представникам військової адміністрації та волонтерам вдалось евакуювати 32 жителів Лисичанська, Привілля та прилеглих селищ.

Читайте також: Ситуація на Луганщині: бій за Сєвєродонецьк триває, ворог тисне з Попасної

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-