Внаслідок буревію на Сумщині загинула людина, восьмеро травмовані

Внаслідок буревію на Сумщині загинула людина, восьмеро травмовані

Фото
Укрінформ
У місті Бурині на Сумщині внаслідок негоди загинула одна і травмовані восьмеро людей, серед них - двомісячна дитина. Крім того, зруйновані будинки, пошкоджено лінію електропередач.

Про це повідомив у Телеграмі голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький, передає Укрінформ.

"Внаслідок стихійного лиха одна людина загинула, на неї впала стіна. Вісім людей травмовано, серед яких двоє людей з травмами середньої тяжкості у місцевій лікарні; одна жінка з переломом руки у Сумах; двомісячна дитина без свідомості у стані контузії госпіталізована до Конотопської ЦРЛ. Ще чотирьом людям з легкими травмами надана медична допомога без госпіталізації", - написав Живицький.

Він додав, що через негоду близько 20 приватних будинків залишились без даху, у кількох - зруйновані стіни. Пошкоджено АЗС лінію електропередач, а також низку нежитлових приміщень та автомобілів.

В електропідстанцію влучила блискавка, знеструмлено чотири лінії. Близько 10 тисяч абонентів у Бурині й частині Буринської громади залишились без електроенергії та зв'язку.

Читайте також: Метеорологічна осінь у Києві почалася на два тижні раніше за норму

На місці події працюють аварійні бригади ДСНС та енергетиків, працівники департаменту цивільного захисту населення Сумської ОВА.

Забезпечується евакуація тих людей, які цього потребують, та ведуться ремонтні роботи.

Як повідомляв Укрінформ, 20-21 вересня в Україні збережеться прохолодна погода з дощами в окремих областях. У понеділок, 19 вересня, дощі очікуються в західних областях, на високогір'ї Карпат - з мокрим снігом. На решті території без істотних опадів. Вітер переважно південно-західний, 7-12 м/с, в Україні, крім півдня, пориви 15-20 м/с.

Фото: Дмитро Живицький, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-