У Запоріжжі після ракетного удару із будинків евакуювали 29 людей, ще 59 - виїхали самі

У Запоріжжі після ракетного удару із будинків евакуювали 29 людей, ще 59 - виїхали самі

Фото
Укрінформ
У Запоріжжі після ракетного удару в зоні можливої детонації нерозірваних елементів опинилися житлові будинки. Правоохоронці та рятувальники евакуювали 29 мешканців, ще 59 - виїхали самостійно.

Про це в Фейсбуці повідомляє ГУНП в Запорізькій області, передає Укрінформ.

"З метою знешкодження касетних боєприпасів та забезпечення безпеки цивільного населення з житлових багатоквартирних будинків, які перебувають у зоні можливої детонації нерозірваних елементів, силами поліції та рятувальників до безпечних місць евакуйовано 29 мешканців, ще 59 виїхали самостійно", - йдеться у дописі.

Наразі триває розмінування території силами працівників вибухотехнічної служби ГУНП та Управління ДСНС в Запорізькій області.

Раніше повідомлялось, що сьогодні близько 16:30 у Запоріжжі пролунали два потужних вибухи. В епіцентрі ураження опинилися кілька вулиць Шевченківського району. Ворог випустив ракету "Іскандер-К", спорядженою касетним зарядом. Вибухонебезпечні елементи розсипалися серед житлового масиву. Через те, що касети можуть здетонувати у будь-який момент, проведено тимчасову евакуацію населення.

Читайте також: У Запоріжжі евакуюють людей із будинків, біля яких впали касетні снаряди

Інформація про пошкодження чи руйнування об’єктів інфраструктури, а також щодо загиблих чи постраждалих не надходила.

На місцях події працюють поліцейські, працівники ДСНС, УСБУ, медики та представники місцевої влади. Правоохоронці вилучають уламки розірваних ракет, документують наслідки воєнного злочину.

Фото: ГУ Нацполіції у Запорізькій області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-