росіяни обстріляли Донеччину із «С-300», артилерії та мінометів - поліція показала наслідки

росіяни обстріляли Донеччину із «С-300», артилерії та мінометів - поліція показала наслідки

Фото
Укрінформ
Війська російської федерації упродовж минулої доби, 19 листопада, завдали ударів по десяти населених пунктах Донецької області, серед поранених - дитина.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області.

“Поліція зареєструвала 14 порушень законів та звичаїв війни з боку окупаційних військ. Внаслідок воєнних злочинів рф є травмовані”, - ідеться в повідомленні.

Ворог обстріляв Бахмут, Авдіївку, Вугледар, Краматорськ, Святогірськ, Курахове, Велику Новосілку, Карлівку, Максимільянівку та Соловйове.

росіяни здійснювали обстріли із зенітно ракетного комплексу “С-300”, артилерії та мінометів. Зруйновано та пошкоджено 21 цивільний об‘єкт, з них 18 житлових будинків, господарчі споруди та база відпочинку.

Зафіксовано по два ракетних удари у містах Краматорськ і Святогірськ. Загарбники влучили по населених пунктах із ЗРК “С-300”. У Краматорську пошкоджено 14 приватних осель та дві господарчі споруди. У Святогірську – базу відпочинку та багатоквартирний будинок. За попередніми даними, люди не постраждали.

З мінометів росіяни обстріляли Вугледар, травмовано дитину 2007 року народження. Є поранений у Бахмуті.

Читайте також: Через війну в Україні дістали поранення вже 838 дітей

Поліцією та Службою безпеки України відкрито кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

За допомогою поліції евакуйовано ще 90 людей, з початку обов’язкової евакуації - понад 30 700 осіб, серед них 4622 дітей, 1880 – люди з інвалідністю.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генштабу Збройних сил України на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках противник зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-