Київстар безкоштовно роздав понад 11 тисяч нових SIM-карт на деокупованих територіях

Київстар безкоштовно роздав понад 11 тисяч нових SIM-карт на деокупованих територіях

Укрінформ
Із квітня по листопад виїзні точки обслуговування клієнтів Київстару безкоштовно активували понад 11 тис. нових SIM-карт мешканцям Харківської та Херсонської областей, а також на Київщині, Сумщині та Чернігівщині.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі компанії.

Загалом за сім місяців було здійснено 50 таких виїздів, наразі найбільше - на Харківщину.

За даними пресслужби, сьогодні у Харкові вже працюють 16 магазинів, також відкриті для консультацій та обслуговування точки у Балаклії, Чугуєві, Золочеві. На сьогодні фірмові магазини Київстару працюють майже в усіх районних центрах Харківської області.

Зазначається, що перший виїзд у звільнений Херсон працівники ритейлу Київстару зробили 14 листопада.

"За перші п’ять днів роботи (у Херсоні - ред.) було активовано більше 1 500 безкоштовних стартових пакетів, близько 500 абонентів отримали сервісні послуги із заміни тарифного плану, відновлення номера тощо", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У деокупованому Херсоні запустили 16 публічних точок доступу до Wi-Fi

Наразі консультанти продовжують працювати у центрі Херсона на щоденній основі біля магазину "Київстар" до його повноцінного відкриття.

У компанії нагадали, що телеком-оператор увесь час зберігав за абонентами на деокупованих територіях їхні мобільні номери, поки вони не мали змоги користуватись українським зв’язком.

Також Київстар надав абонентам бонусні пакети послуг безкоштовно: безлімітні дзвінки у мережі, 5000 мегабайтів та 300 хвилини для дзвінків на інші мережі. Із вересня до сьогодні Київстар зробив вже більш як 100 тис. таких нарахувань.

У компанії розповіли і про активне відновлення мережі на деокупованих територіях України. Нещодавно вдалося частково відновити зв`язок у Херсоні, а також у населених пунктах Високопілля, Золота Балка, Кочубеївка, Біла Криниця, Нововоронцовка, Гаврилівка, Первомаївка та ін. Зараз в області вже працюють 24 базові станції.

Читайте також: На 5 мільйонів від Київстару придбали продуктові набори для постраждалих від війни

Як повідомлялось, Київстар – найбільший український оператор електронних комунікацій, що станом на вересень 2022 року обслуговував 24,4 млн абонентів мобільного зв’язку та понад 1,1 млн абонентів «Домашнього інтернету». Компанія надає послуги на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G.

Київстар активно допомагає абонентам, суспільству і країні долати складнощі воєнного часу. За 2022 рік компанія перерахувала благодійним фондам 104 млн грн допомоги на гуманітарні потреби і надала абонентам безкоштовних послуг і бонусів на 574 млн грн.

Фото: Київстар

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-