У Бородянці завершили проєктування нового відділення поліції

У Бородянці завершили проєктування нового відділення поліції

Фото
Укрінформ
Проєктування нового відділення поліції у Бородянці, яке буде збудоване коштом американського бізнесмена Говарда Баффета, вже завершено.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Телеграмі очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов за підсумком візиту Баффета.

Зазначається, що на першій зустрічі з Говардом у листопаді минулого року і його пропозицію допомогти поліції Київщини, бізнесмена попросили відновити знищене окупантом поліцейське відділення в багатостраждальній Бородянці.

"Нова, сучасна, технологічна і зручна адміністративна будівля поліції - це вагомий крок для безпеки міста, і головне - поштовх для відновлення усіх сфер життя та соціально-економічного розвитку. Вже завершено проєктування, і сьогодні Говардом фактично наданий старт будівництву”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Бородянці встановили скульптуру «Дівчинка під сонцем» до річниці деокупації Київщини

Нєбитов також повідомив, що Київщину відвідав і відомий британський бізнесмен Річард Бренсон.

“Закони Всесвіту: якщо є ті, хто несе зло і руйнування, завжди є ті, хто прийдуть з добром і допомогою!” - написав очільник поліції Київщини.

Читайте також: У Києві презентували документальні книги про окупацію Бородянки

Як повідомляв Укрінформ, у Бучі на Київщині стартувало будівництво першої фабрики-кухні, а в Лозовій Харківської області підписали меморандум про реалізацію проєкту другої такої кухні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-