Під завалами в Куп'янську двоє людей - музей повністю зруйнований

Під завалами в Куп'янську двоє людей - музей повністю зруйнований

Фото
Укрінформ
Двоє людей залишаються під завалами краєзнавчого музею в місті Куп’янськ на Харківщині, по якому вранці російські війська завдали ракетного удару.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Внаслідок російського удару ракетою С-300 по самому центру Куп'янська 10 цивільних людей отримали поранення. Троє з них госпіталізовані, 7 – мають легкі ушкодження та отримали допомогу на місці, 2 людей залишаються під завалами», – повідомив він.

Читайте також: Унаслідок удару рф по Куп’янську загинула працівниця музею, 10 поранених – Зеленський

Синєгубов зазначив, що підрозділи ДСНС та медики екстреної медичної служби працюють на місці, щоб якнайшвидше розібрати завали та допомогти людям.

«Імовірність нових ракетних ударів по м. Харкову та населених пунктах області залишається досить високою. Не ігноруйте сигнали тривоги та перебувайте в укриттях», – наголосив начальник адміністрації.

Як повідомила в Телеграмі пресслужба Харківської обласної прокуратури, загарбники використали для удару по Куп'янську дві ракети С-300.

рф завдала ракетний удар по центру Куп‘янська / Фото: Харківська обласна прокуратура

«За даними слідства, 25 квітня близько 9:15 російські військові завдали ракетного удару по центру Куп’янська. Попередньо, окупанти випустили по місту дві ракети типу С-300. Повністю зруйновано приміщення місцевого музею. За попередніми даними, загинула одна жінка», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці почали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Як повідомлялося, внаслідок ранкового обстрілу російськими загарбниками центра міста Куп’янськ на Харківщині загинула працівниця музею, 10 осіб поранено, і під завалами ще залишаються люди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-