За добу росіяни двічі обстріляли аміакопровід у Куп'янському районі

За добу росіяни двічі обстріляли аміакопровід у Куп'янському районі

Укрінформ
У Харківській області російські війська минулої доби, 10 червня, двічі обстрілювали магістральний аміакопровід в Куп'янському районі. Витоку аміаку та загрози для людей немає.

Як передає Укрінформ, про це начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

“Минулої доби ворог продовжував обстрілювати населені пункти Харківського, Куп'янського, Чугуївського та Богодухівського районів області”, - зазначив він.

За словами Синєгубова, минулої ночі, близько 1:50, російські загарбники завдали ударів з використанням трьох БПЛА Shahed по території цивільного підприємства у Богодухівському районі. Виникла пожежа.

Як зауважив очільник ОВА, за добу ворог двічі обстрілював магістральний аміакопровід в Куп'янському районі. Витоку аміаку та загрози для цивільного населення немає.

Внаслідок обстрілів Вовчанська Чугуївського району пошкоджено три приватні житлові будинки та господарчі споруди. Постраждалих немає.

“У селі Курилівка Куп'янського району внаслідок ворожого обстрілу також пошкоджено будинок. На щастя, без поранених”, - повідомив очільник ОВА.

Читайте також: Агресор різко збільшив кількість обстрілів Чернігова, пошкоджений аміакопровід

Як додав Синєгубов, на Харківщині тривають роботи з розмінування. За минулу добу піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій обстежили майже 18 га території та знешкодили 74 вибухонебезпечні предмети.

Як повідомляв Укрінформ, вночі 10 червня ворог із застосуванням більш як 10 БПЛА атакував території Богодухівського та Куп’янського районів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-