На Харківщині двоє людей поранені за добу внаслідок обстрілів

На Харківщині двоє людей поранені за добу внаслідок обстрілів

Укрінформ
За минулу добу у Харківській області двоє людей дістали поранення через ворожі обстріли.

Як передає Укрінформ, про це начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

“Минулої доби ворог з артилерії та мінометів обстрілював населені пункти Харківського, Куп'янського, Чугуївського, Богодухівського та Ізюмського районів”, - написав він.

За словами Синєгубова, внаслідок мінометного обстрілу села Липці Харківського району зруйновано два приватні житлові будинки, зазнав поранення 35-річний чоловік, пошкоджено автомобіль.

Як зазначив очільник ОВА, у Вовчанську Чугуївського району обстрілом пошкоджено лінію електропередач, щонайменше два будинки та господарчі споруди.

Читайте також: Армія РФ минулої доби вбила одного жителя Донеччини

У Першотравневому Ізюмського району через артилерійський обстріл ворога зазнав поранення та був госпіталізований чоловік віком 65 років.

У селі Морозова Долина Богодухівського району через обстріл сталася пожежа у лісосмузі поза межами населеного пункту.

У Токарівці Харківського району 52-річний місцевий житель наступив на міну типу "Пелюстка" і був госпіталізований з пораненням середньої тяжкості.

Як додав Синєгубов, на Харківщині тривають роботи з розмінування. За минулу добу піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій знешкодили 55 вибухонебезпечні предмети.

Читайте також: Росіяни минулої доби 35 разів обстріляли Херсонщину, є поранений

Як повідомляв Укрінформ, у селі Гур'їв Козачок на Харківщині 17 червня керована ракета росіян влучила в автомобіль, у результаті загинули двоє волонтерів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-