Тимчасовий керівник Львівської облради подав у відставку

Тимчасовий керівник Львівської облради подав у відставку

Укрінформ
Тимчасовий виконувач обов’язків голови Львівської обласної ради Євген Гірник склав повноваження через проблеми зі здоров’ям.

Про це він повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«На жаль, проблеми зі здоров'ям та необхідність тривалої реабілітації не дозволяють мені повноцінно виконувати свої обов'язки. Водночас вірю, що розпочаті процеси незалежного аудиту майна спільної власності та прозорого конкурсу на посаду керівника відповідного управління будуть завершені результативно, і Львівщина триматиме лідерство якісних державних змін», - написав Гірник.

Євген Гірник має економічну та юридичну освіту, закінчив Київський національний торговельно-економічний університет та Київський національний університет імені Тараса Шевченка, працював у державному управлінні справами при Президентові України. На місцевих виборах у 2020 році пройшов до Львівської облради від ВО «Батьківщина». 1 грудня того ж року став заступником новообраної голови ЛОР Ірини Гримак.

Читайте також: Philip Morris інвестує $30 мільйонів у будівництво нової фабрики на Львівщині

Як повідомляв Укрінформ, на сесії 6 квітня депутати Львівської облради прийняли рішення про дострокове припинення повноважень голови Львівської облради Ірини Гримак, визнавши незадовільним звіт про її роботу за два роки на зазначеній посаді. Сесія Львівської облради з початку квітня так і не проводилася.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-