У Добропіллі поховали дівчат-близнючок, які загинули від ракетного удару по Краматорську

У Добропіллі поховали дівчат-близнючок, які загинули від ракетного удару по Краматорську

Фото
Укрінформ
У місті Добропілля поховали двох 14-річних дівчаток-близнючок, які загинули від удару російської ракети 27 червня по кафе в Краматорську.

 Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Онлайн-журнал «Свої».

«Ці дівчата у серпні мали б відсвяткувати своє 15-річчя. Сестри-близнючки Анна і Юлія Аксенченко загинули від російської ракети, якою окупанти цілеспрямовано вдарили по центру Краматорська… Дівчата ненадовго приїхали у місто… Сьогодні з ними попрощалися у Добропіллі…», - йдеться у повідомленні.

Про це також написав у себе в Інстаграм фотограф із Данії Ян Граруп. Він уточнив, що дівчат-близнючок у Добропіллі поховала їх мати, лікар-хірург Краматорської лікарні Ольга Аксенченко.

Читайте також: Ракетний удар по Краматорську: агента РФ відправили під арешт

«Сім'я виїхала з Краматорська, коли почалася війна. Але цього дня вони разом з батьком приїхали в місто провідати маму в шпиталі - перед від'їздом вирішили піти поїсти піци», - написав Граруп під скорботною фотографією з поховань дівчат.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська ввечері 27 червня завдали два ракетних удари по Краматорську. Одна ракета влучила у ресторан-піцерію «Ріа» в центрі міста. Серед загиблих - дівчина віком 17 років і двоє 14-річних сестер. Друга ракета вдарила по селищу Біленьке.

У Краматорську оголосили триденну жалобу (30 червня, 1 та 2 липня) за жертвами російського ракетного удару.

Фото: Instagram / Photographer Jan Grarup

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-