Армія РФ за добу обстріляла п'ять районів Харківщини, у Балаклії - двоє поранених

Армія РФ за добу обстріляла п'ять районів Харківщини, у Балаклії - двоє поранених

Укрінформ
Унаслідок обстрілів армією РФ Балаклії на Харківщині поранено двох жінок.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Протягом минулої доби ворог з артилерії та мінометів та з використанням авіації обстрілював населені пункти Богодухівського, Харківського, Куп'янського, Чугуївського та Ізюмського районів. Зокрема, під ударами російських окупантів перебували Уди, Пильна, Вовчанськ, Бударки, Балаклія та інші населені пункти», - написав Синєгубов.

За уточненими даними, внаслідок обстрілів Балаклії касетними боєприпасами зазнала поранення та була госпіталізована жінка 65 років. Медики оцінюють її стан як середньої тяжкості. Пізніше до медиків звернулася 73-річна жінка з осколковим пораненням, вона лікується амбулаторно. В місті пошкоджено чотири житлові будинки, господарчу споруду, лінію електропередач та залізничну колію.

Читайте також: Ворог атакував передмістя Запоріжжя та прифронтові села - майже 60 обстрілів за добу

Синєгубов додав, що в селі Богодарове Ізюмського району при проведенні польових робіт на міні підірвався трактор. Обійшлося без постраждалих.

На Харківщині триває розмінування. За минулу добу піротехніки ДСНС обстежили більше 9 га території та знешкодили 66 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні армія РФ завдала ударів по місту Балаклія в Ізюмському районі на Харківщині. Через обстріл постраждала жінка 67 років, ще троє людей травмовані внаслідок падіння під час обстрілу.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-