Від російської ракетної атаки загинули рідні львівського журналіста

Від російської ракетної атаки загинули рідні львівського журналіста

Укрінформ
Внаслідок нічної російської ракетної атаки на Львів загинули мати і сестра львівського журналіста, колеги закликають допомогти cім'ї.

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, передає Укрінформ.

«Сьогодні вночі не стало Анастасії Сенів та її мами, Мирослави Садової. Вони - сім’я нашого вартового Володимира Садового - рідна сестра та мама! Ворожа ракета влучила просто у будинок, в якому мешкали загиблі… Мої щирі співчуття, Володя… Уляна Садова. Ми горюємо разом з вами…» - написав Зінкевич.

Депутат міськради зазначив, що він працював пліч-о-пліч з Володимиром Садовим у медіаресурсі varta1.com.ua та попросив усіх фінансово допомогти сім'ї журналіста, який втратив найрідніших.

Читайте також: Ракетний удар по Львову: наймолодшій загиблій був 21 рік, найстаршій - 95

Як повідомляв Укрінформ, уночі росіяни завдали ракетного удару по Львову, поціливши по об'єкту критичної інфраструктури і житловому будинку. Внаслідок атаки сталося руйнування 3-го та 4-го поверхів чотириповерхового житлового будинку.

Кількість постраждалих від ворожого ракетного удару у Львові станом на 11.00 становила 37 осіб, загинуло 4, врятовано 7, евакуйовано 64 особи. У Львові оголошено дводенну жалобу.

За інформацією Повітряних сил, противник завдав удару з акваторії Чорного моря. Із надводних носіїв та підводних човнів здійснено пуски крилатих ракет «Калібр». Було зафіксовано кілька груп ракет, які спершу прямували в північному напрямку, використовуючи рельєф місцевості та русло Дніпра, а потім різко змінили курс на захід.

Читайте також: У Львові розбирають завали у квартирах, де можуть бути двоє людей

У результаті бойової роботи зенітними ракетними підрозділами та авіацією Повітряних сил вдалось знищити лише сім із 10 «Калібрів».

Президент України Володимир Зеленський наголосив, що після ракетного удару росіян по Львову відповідь обовʼязково буде.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-