У Кривому Розі запустили ще один водогін

У Кривому Розі запустили ще один водогін

Відео
Укрінформ
У Кривому Розі реалізували другий проєкт із відновлення водопостачання, який забезпечуватиме водою близько 500 тис. місцевих мешканців.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Криворізької міської військової адміністрації Олександр Вілкул, передає Укрінформ.

«Пішла вода до Південного водосховища з першої труби нашого КРЕСівського проєкту. Запуск був важким, зайняв дві доби. Без проєктної документації (це б зайняло три місяці), з гідравлічними розрахунками "на коліні", але вода пішла», - зазначив Вілкул.

За його словами, реалізація цього проєкту дозволить за умови ощадливого використання отримувати воду майже 500 тис. місцевих мешканців.

Читайте також: У Криворізькому районі реалізують чотири проєкти з будівництва водогонів

Зазначається, що проєкт реалізовано без залучення підрядників трудовим колективом міськводоканалу Кривого Рогу за гроші самого підприємства, обласного та міського бюджетів.

Як повідомлялося, після руйнування Каховської ГЕС і обміління водосховища «АрселорМіттал Кривий Ріг» проклав нову водну артерію в місті. Це дозволить постачати воду з річки Інгулець і наповнювати Південне водосховище на рівні близько 3000 кубометрів на годину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-