Авдіївка за минулу добу зазнала двох танкових обстрілів

Авдіївка за минулу добу зазнала двох танкових обстрілів

Фото
Укрінформ
На Донеччині за минулу добу Авдіївка зазнала двох танкових обстрілів з боку РФ, а Лиманську громаду росіяни обстріляли сім разів.

Про це начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«На Донецькому напрямку Авдіївка зазнала двох танкових обстрілів — без жертв. У Курахівській громаді обстріляні Гірник і Гостре. У Мар'їнській громаді під обстрілами Красногорівка і Максимільянівка… Лиманська громада зазнала 7 обстрілів», — написав очільник області.

Він зазначив, що на Волноваському напрямку у Вугледарській громаді було пошкоджено будинок і господарчі споруди у Новоукраїнці, під вогнем — Богоявленка і Вугледар. У Великоновосілківській громаді пошкоджено три будинки у Шахтарському.

Читайте також: Сили оборони продовжують стримувати наступ РФ у районі Мар’їнки

За словами Кириленка, на Горлівському напрямку у Торецькій громаді ворогом було пошкоджено чотири будинки у Торецьку і лінії електропередач у Щербинівці. У Часовоярській громаді пошкоджено дві багатоповерхівки і промислову будівлю. У Никифорівці Соледарської громади пошкоджено будинок і гімназію.

На Лисичанському напрямку у Званівській громаді зруйновано чотири будинки, пошкоджено будинок і школу. У Сіверську пошкоджено два будинки, констатував керівник ОВА.

Як повідомлялося, російські війська за минулу добу, 21 серпня, вбили одного жителя Донеччини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-