На Львівщині трапилася смертельна ДТП за участю поліцейського

На Львівщині трапилася смертельна ДТП за участю поліцейського

Укрінформ
На трасі Київ–Чоп трапилася аварія, внаслідок якої одна людина загинула, а трьох було госпіталізовано. Попередньо встановлено, що за кермом одного з авто був працівник патрульної поліції Львівщини.

Про це у Телеграмі повідомила патрульна поліція Львівської області, передає Укрінформ.

«Учора, близько 23-ї години, на трасі М-06 на автодорозі Київ–Чоп, у селі Ямпіль, трапилась ДТП із потерпілими. Відбулося зіткнення між автомобілями Opel, попередньо під керуванням поліцейського управління патрульної поліції Львівської області, який перебував поза службою, та Volkswagen», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на місце одразу викликали медиків та поліцію. Внаслідок зіткнення водій Volkswagen загинув на місці події. Трьох пасажирів з автомобіля Opel ушпиталили.

Читайте також: Масштабна ДТП на Вінниччині: 12 людей загинули, серед них - шестеро дітей

Зараз справою займається слідство. Департамент патрульної поліції призначив службове розслідування. Поліцейського відсторонено від виконання службових обов'язків.

Як повідомляв Укрінформ, у селі Малнів Яворівського району Львівської області 20 серпня сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинула 14-річна школярка на електричному інвалідному візку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-