У Миколаєві стався замор риби внаслідок високої температури води - Держекоінспекція
Укрінформ
У Миколаєві замор риби стався унаслідок високої температури води та перевищення норми сірководню.
Про це йдеться на сторінці Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу в Фейсбуці, передає Укрінформ.
«Повідомляємо про результати лабораторних досліджень проб води Бузького лиману, взятих 22 серпня по факту замору водних біоресурсів. Встановлено перевищення сірководню у 5,6 раза, кисень у межах гранично допустимих концентрацій, але показники низькі - 4.9 мг/л при нормі понад 4», - йдеться у повідомленні.
Зазначається, що замор риби є наслідком сильної спеки, яка встановилася останніми тижнями та високою (28 градусів) температурою води.
Як повідомлялося, 22 травня у Миколаєві біля 8 Причалу було помічено велику кількість мертвої риби.
Фото ілюстративне