Через обстріли пошкоджені електромережі у Харкові та Нікополі

Через обстріли пошкоджені електромережі у Харкові та Нікополі

Укрінформ
Внаслідок російських обстрілів у Харкові та Нікополі зафіксовані пошкодження електромереж.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міненерго.

"У Харкові внаслідок обстрілу зафіксовано пошкодження електромереж. Енергетики уточнюють обсяги пошкоджень. У місті Нікополь Дніпропетровської області внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено лінії електропередачі. Знеструмлені більш як 1 000 абонентів. Частково споживачів заживлено, ремонтні роботи тривають", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що у Донецькій області заживили повітряну лінію електропередачі 110 кВ у Торецьку, пошкоджену напередодні в результаті ворожих обстрілів. Загалом на Донеччині за добу заживили більше 19 тис. споживачів у 5 населених пунктах.

Через бойові дії залишається знеструмленою частина споживачів у Запорізькій, Херсонській, Сумській та Чернігівській областях.

Читайте також: Посли G7 ознайомилися з ходом ремонту на магістральній підстанції «Укренерго»

У Херсоні триває відновлення мереж, пошкоджених під час повені. Так, 18 вересня енергетики заживили понад 800 точок доступу. У місті залишаються знеструмленими близько 4,5 тис. споживачів. Ремонтні роботи сповільнені через обстріли.

Як повідомлялося, 17 вересня на Донеччині через обстріл пошкоджена повітряна лінія електропередачі 110 кВ, через що знеструмлювалися споживачі у місті Торецьк та дві шахти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-