Війська РФ за добу випустили по Херсонщині 589 снарядів, двоє загиблих

Війська РФ за добу випустили по Херсонщині 589 снарядів, двоє загиблих

Укрінформ
Противник за добу здійснив 118 обстрілів по Херсонщині, випустивши 589 снарядів із мінометів, артилерії, "Градів", ПТРК, АГС, БПЛА, танків та авіації

Про це повідомив у Телеграмі начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін, передає Укрінформ.

“За минулу добу противник здійснив 118 обстрілів, випустивши 589 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", ПТРК, АГС, БПЛА, танків та авіації. По місту Херсон ворог випустив 23 снаряди”, - зазначив він.

Прокудін уточнив, що російські військові поцілили  у житлові квартали населених пунктів області; будівлі медичних закладів у Бериславському та Херсонському районах; територію заводів та автомобільної бази, будівлю навчального закладу у Херсоні.

Читайте також: Українські дрони-камікадзе втопили три російські човни на Херсонщині

“Через російську агресію дві людини загинули, ще чотири -  дістали поранення”, - підсумував він.

Пізніше начальник Херсонської МВА Роман Мрочко уточнив, що за минулу добу 33 рази російський ворог обстріляв Херсонську міську територіальну громаду та використав для цього 180 снарядів. Ураження зафіксовані в Степанівці, Херсоні, Садовому, Антонівці, Наддніпрянському та Придніпровському.

Вночі, за його словами, армія РФ атакувала Садове, Придніпровське, Херсон та Молодіжне.

Як повідомляв Укрінформ, росіяни вночі атакували Україну 24 дронами-камікадзе, з яких 17 знищила протиповітряна оборона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-