На Львівщині чоловікам за жорстоке вбивство правоохоронця дали довічне та 15 років ув'язнення

На Львівщині чоловікам за жорстоке вбивство правоохоронця дали довічне та 15 років ув'язнення

Укрінформ
За жорстоке вбивство правоохоронця на Львівщині винесли вирок двом чоловікам, засудивши одного до довічного ув'язнення, а другого на 15 років позбавлення волі.

Про це повідомляється на сайті обласної прокуратури, передає Укрінформ.

“За публічного обвинувачення прокурорів Жовківської окружної прокуратури Львівської області 61-річного та 34-річного чоловіків визнано винними в умисному вбивстві працівника правоохоронного органу (п. 4, 12 ч. 2 ст. 115, ст. 348 КК України). Їм призначено покарання у виді довічного позбавлення волі та 15 років позбавлення волі відповідно”, - йдеться в повідомленні.

Прокурори в суді довели, що у квітні 2015 року на Радехівщині засуджені вночі жорстоко вбили дільничного інспектора поліції.

За даними прокуратури, засуджені чоловіки розпивали алкогольні напої біля магазину, де були місцеві жителі, серед яких і правоохоронець. Згодом старший за віком обвинувачений почав битися з одним із відвідувачів. Дільничний втрутився в конфлікт і намагався його припинити. Проте у відповідь отримав удари кулаками та трубою, від яких впав на землю та втратив свідомість.

Читайте також: Обвинувачених у вбивстві військового у Києві взяли під варту без права застави

Тоді засуджений прив’язав потерпілого за ногу ланцюгом до кінної підводи та разом зі своїм спільником тягнув його дорогами селища. На півдорозі він наказав останньому повертатися додому, а сам за межами селища скинув труп потерпілого у канаву та втік з місця події.

Як повідомляв Укрінформ, у серпні Личаківський районний суд Львова виніс вирок 22-річному Нестору Литвинчуку за жорстоке вбивство 19-річної львівської студентки Дар’ї Косенок, призначивши йому довічне позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-