На Буковині дитячі колективи зібрали гроші на автомобіль для ЗСУ

На Буковині дитячі колективи зібрали гроші на автомобіль для ЗСУ

Фото
Укрінформ
У Чернівецькій області учасники аматорських дитячих колективів давали благодійні концерти у селах та зібрали гроші на автомобіль для ЗСУ.

Про це у Фейсбуці повідомляє Чернівецька обласна рада, передає Укрінформ.

"Діти із села Драчинці зібрали кошти на автомобіль для Збройних сил України. Учасники аматорських дитячих колективів Драчинецького будинку культури під керівництвом Октавіана та Ніни Верстюків об’їхали усі села Мамаївської територіальної громади із благодійною концертною програмою «Доброго вечора, ми з України!»" - йдеться у повідомленні. 

На зібрані з дитячих концертів кошти волонтери придбали автомобіль «Мерседес», який передали воїнам Окремого стрілецького батальйону 42 бригади в.ч. А 4856.

Читайте також: У Мистецькому арсеналі проведуть акцію, щоб зібрати ₴10 мільйонів для ЗСУ

Зазначається, що діти із своїми наставниками вдячні за підтримку їхнього творчого проєкту усім, хто відгукнувся і допоміг у його проведенні, своїм батькам та керівникам громади.

Як повідомлялося, семирічна дівчинка із Чернівецької області відрізала своє 45-сантиметрове волосся, а виручені за нього три тисячі гривень передала волонтерам для придбання автомобіля українським захисникам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-