У Донецьку зафіксували вибух у будівлі, де навчали військових операторів дронів РФ

У Донецьку зафіксували вибух у будівлі, де навчали військових операторів дронів РФ

Укрінформ
В окупованому Донецьку зафіксували вибух у будівлі «республіканського центру», де загарбники займалися підготовкою військових операторів дронів.

Відповідні фотографії наслідків цього вибуху опублікував у Телеграмірадник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

«Район Донецького РАГСУ особливо гарний в цю пору дня…», – написав він під фотографіями.

Пояснив ситуацію, яка трапилася в окупованому місті, український блогер, журналіст Денис Казанський. Він теж у Телеграмі написав: «У Донецьку раптово стало погано «Республіканському центру безпілотних систем ДНР ім. Володимира Жоги», який готує операторів БПЛА. Повідомляється, що в будівлю прилетіли «Хаймарси», і деякі оператори залишаються під завалами».

Казанський у наступному своєму пості в Телеграмі додає, що в Донецьку починають на телекамеру брехати, що навколо влучання немає військових об’єктів.

«Майстер-клас із брехні від російських пропагандистів. Клоун, стоячи на тлі «центру безпілотних систем ім. Жоги»,... запевняє, що «навколо немає ніяких військових об'єктів». Тупа брехня викривається за 5 хвилин. Достатньо лише загуглити адресу «Республіканського центру БПЛА». Вона збігається з адресою будівлі на відео – вул. Челюскінців, 49», – зазначає журналіст.

Читайте також: Росія перекинула частину бойових гвинтокрилів до Маріуполя після вибухів у Таганрозі

Як повідомлялося, на тимчасово окупованих російськими військами територіях України, зокрема у Донецьку, все частіше лунають вибухи, знищуються ворожі склади зброї, військової техніки та жива сила противника. Також на окупованих територіях діють українські партизани.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-