Пожежі в Куп'янську, руйнування у Вовчанську: росіяни уночі атакували Харківщину «Шахедами»

Пожежі в Куп'янську, руйнування у Вовчанську: росіяни уночі атакували Харківщину «Шахедами»

Фото
Укрінформ
Російські війська ввечері у п'ятницю атакували дронами населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів, а вночі обстріляли з мінометів с. Вовчанські Хутори.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Цієї ночі, близько півночі, ворог з мінометів обстріляв с. Вовчанські Хутори Чугуївського району, пошкоджено приватний будинок. Без постраждалих. Крім того, пізно ввечері ворог завдав ударів за допомогою БпЛА типу "Шахед" по населених пунктах Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів", - йдеться у повідомленні.

За інформацією Синєгубова, у Вовчанську Чугуївського району пошкоджено двоповерхову адміністративну будівлю цивільного підприємства. У Куп'янську пошкоджень зазнали щонайменше 2 приватні будинки, сталися пожежі. Внаслідок удару дрона у смт Солоницівка Харківського району пошкоджено заклад освіти та недіючий виробничий об'єкт.

Читайте також: Війська РФ вранці завдали удару по двох селах на Миколаївщині

Начальник ОВА повідомив, що минулої доби ворог з артилерії, мінометів та іншого озброєння обстрілював Уди Богодухівського району, Бочкове та Бударки Чугуївського району, Кам’янку, Дворічну, Синьківку, Петропавлівку Куп'янського району та інші населені пункти. Постраждалих унаслідок атак не зафіксовано.

Зазначається, що минулої доби піротехніки ДСНС обстежили понад 15,5 га території та знешкодили 79 вибухонебезпечних предметів.

Читайте також: Росіяни за добу 121 раз обстріляли Херсонщину, двоє загиблих

Синєгубов поінформував, що станом на 11 листопада із небезпечних громад Куп’янського району евакуювали 245 дітей. Підлягають евакуації ще 46. Евакуація триває.

Як повідомлялося, російські війська вночі в суботу, 11 листопада, обстріляли з мінометів Шалигінську громаду Сумської області.

Фото: Синєгубов/Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-