Відсьогодні до Херсона не зможуть потрапити військові, які не виконують там бойові завдання

Відсьогодні до Херсона не зможуть потрапити військові, які не виконують там бойові завдання

Укрінформ
Відсьогодні у Херсон не зможуть потрапити військові, які не виконують бойові завдання на території Херсонської громади, проте є виключення.

Як передає Укрінформ, про це у відеоповідомленні у Фейсбуці розповів начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін, посилаючись на рішення Ради оборони Херсонщини.

«Крім цього, відсьогодні до Херсона не зможуть потрапити військові, які не виконують бойові завдання на території Херсонської громади», - розповів Прокудін.

Проте він зазначив, що є виключення - це захисники і захисниці, які проживають у місті, знаходяться у відрядженні, відпустці або проходять лікування.

Рада оборони Херсонщини також вирішила посилити роботу з мобілізації. Національна поліція отримала доручення активізувати роботу щодо розшуку осіб, які ухиляються від виконання військового обов’язку. Прокудін розповів, що на блокпостах перевірятимуть, чи не проігнорував військовозобовʼязаний отриману раніше повістку. Також на Раді оборони прийнято рішення щодо більш суворих заходів впливу на порушників комендантської години.

Читайте також: У Херсоні російські війська влучили у житловий будинок

Як інформує Прокудін, також вирішили заборонити публікацію фото та відео, за якими можна точно визначити місце російського «прильоту».

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський подякував військовослужбовцям за рух вперед на лівобережжі Херсонської області.

ЗСУ восени 2022 року визволили правобережну частину Херсонської області, зокрема місто Херсон. Частина області, розташована на лівому березі Дніпра, тимчасово захоплена російськими військами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-