Черкащина отримала 71 генератор та чотири модульні котельні від канадців

Черкащина отримала 71 генератор та чотири модульні котельні від канадців

Укрінформ
Черкаська область отримала 71 генератор та чотири модульні котельні від Товариства Канадського Червоного Хреста.

Як передає Укрінформ, про це начальник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець повідомив у Телеграмі.

«Завдяки допомозі Товариства Канадського Червоного Хреста також ми отримали 71 генератор різної потужності для наших інфраструктурних об’єктів, чотири модульні котельні», - написав очільник області.

Він зазначив, що сьогодні мав зустріч із командами Канадського Червоного Хреста, а також обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

Читайте також: Луганщина отримала генератори від Червоного Хреста

«Це – наші друзі, перевірені часом. Ми вже маємо низку спільних проєктів, що успішно працюють в області. Мобільні медичні бригади для надання допомоги жителям віддалених населених пунктів, догляд вдома для тих, хто цього потребує, психосоціальна підтримка – це лише кілька проєктів із нашої історії співпраці», - розказав Табурець.

Як повідомлялося, минулої осені та зими росіяни активно атакували енергетичну інфраструктуру України. У містах і селищах часто відбувалися відключення електроенергії та води, тому люди потребували підтримки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-