Клименко про підрив гранат у сільській раді на Закарпатті: депутат залишив записку

Клименко про підрив гранат у сільській раді на Закарпатті: депутат залишив записку

Укрінформ
На Закарпатті місцевий депутат, який підірвав кілька гранат у будівлі Керецьківської сільської ради, залишив до цього записку.

Про це під час брифінгу на полях Конгресу місцевих і регіональних влад при Президентові України заявив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, передає кореспондент Укрінформу.

"На жаль, сьогодні зранку в Закарпатській області відбулася надзвичайна подія, коли один із депутатів сільради приніс на засідання до своїх колег гранати і кинув їх практично їм під ноги. Можна сказати, що він залишив після себе відповідну інформацію, записку", - заявив він.

Клименко не розповів про зміст цієї записки.

"Досудове розслідування уже дає оцінку цим подіям. Дійсно, є люди, які отримали поранення - 26 осіб і 6 із них - достатньо важкі поранення. Скорішого їм одужання", - зазначив міністр.

Читайте також: На Закарпатті підривник кинув три гранати, він у тяжкому стані – джерело

Як повідомлялося, під час сесії Керецьківської сільської ради Мукачівського району місцевий депутат підірвав кілька гранат, внаслідок чого постраждали 26 осіб.

За цим фактом Служба безпеки України внесла відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 258 (терористичний акт) ККУ. Слідчі поліції кваліфікували подію за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-