У Кременчуці вибухнула граната у багатоповерхівці, є постраждалий

У Кременчуці вибухнула граната у багатоповерхівці, є постраждалий

Фото
Укрінформ
Поліція Полтавщини встановлює обставини вибуху гранати у квартирі багатоповерхового будинку в Кременчуці.

Як передає Укрінформ, про це обласна поліція повідомляє у Фейсбуці.

«Вибух відбувся ввечері 23 грудня близько 22:50 у квартирі багатоповерхового будинку в мікрорайоні Молодіжний. Розпочато досудове розслідування», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, повідомлення про вибух надійшло до Кременчуцького районного управління поліції від місцевих мешканців. На огляд до лікарні з місця події госпіталізували мешканця квартири 1968 року народження.

Під час проведення першочергових слідчих дій правоохоронці встановили, що в помешканні вибухнув боєприпас. На момент вибуху у квартирі ще перебувала місцева мешканка, вона не постраждала.

Читайте також: У Кременчуці на одному з підприємств пролунав вибух

Як повідомив начальник Кременчуцького районного управління поліції Олександр Холондович, за однією з версій слідчих, боєприпас міг вибухнути через необережне поводження. Проведені першочергові слідчі дії. Вилучено уламки гранати, які буде скеровано на експертне дослідження.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, поліцейські Полтавщини встановили підозрюваного у пошкодженні ханукальної менори на площі у Кременчуці.

Перше фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-