У Кривому Розі арештували чоловіка, який обстріляв багатоповерхівку з гранатомета

У Кривому Розі арештували чоловіка, який обстріляв багатоповерхівку з гранатомета

Фото
Укрінформ
У Кривому Розі Дніпропетровської області поліцейські затримали 36-річного чоловіка, який вистрілив з ручного протитанкового гранатомета в багатоповерхівку. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як передає Укрінформ, про це повідомила Національна поліція України.

“Криміналісти спільно з вибухотехніками за допомогою технічних засобів криміналістичної лабораторії оглянули місце злочину та вилучили фрагменти вибухового пристрою, встановили ймовірне місце пострілу. Службовий собака по слідах привів з вулиці до сусіднього будинку, де підозрюваний залишив відстріляний гранатомет”, - ідеться у повідомленні.

Протягом декількох годин оперативникам вдалось встановити місце перебування стрілка. 36-річного раніше судимого за тяжкі злочини чоловіка затримали.

Читайте також: На Закарпатті кинули гранату на подвір'я депутата

25 січня слідчі повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

26 січня суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв Укрінформ, 25 січня вранці у Кривому Розі на Дніпропетровщині невідомий вистрілив з РПГ в багатоповерхівку, пошкоджені декілька квартир.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-