Вінницька міськрада технічно підсилила групи, які збивають ворожі дрони

Вінницька міськрада технічно підсилила групи, які збивають ворожі дрони

Фото
Укрінформ
Вінницька міськрада спільно з громадою технічно підсилила мобільні групи «ловців шахедів».

Про це у Фейсбуці повідомив вінницький міський голова Сергій Моргунов, передає Укрінформ.

«Підсилюємо мобільні вогневі групи, які полюють на ворожі дрони. Двом військовим частинам, у складі яких є «ловці шахедів», загалом передали 20 тепловізорів, 40 прожекторів, 40 зарядних станцій Bandera Power», - написав Моргунов.

За його словами, найчастіше росіяни запускають безпілотники вночі, тож це обладнання допоможе захисникам краще бачити і цілити у ворожі БпЛА.

Як повідомлялося, 19 січня у Вінниці запустили ще один тендер, щоб закупити військовим 30 комплектів безпілотних авіаційних комплексів FPV. Вартість закупівлі – 25,5 млн грн.

Читайте також: Регіони посилюють мобільні групи ППО, ворог інтенсивно атакує прикордоння - ОП

26 січня Вінницька міськрада на черговій сесії виділила на підтримку захисників майже 48 млн грн. Кошти підуть на придбання спеціальних автомобілів, обладнання для навчання військових, засобів зв'язку та іншої необхідної армійцям амуніції, а також на проведення ремонтних робіт у військових частинах. Цього року Вінницька міська рада планує витратити на підтримку військових майже мільярд гривень.

Вінницька міська рада спільно з громадою відправили на фронт 35 безпілотних авіаційних комплексів, придбаних коштом міського бюджету.

Фото: Фейсбук Сергій Моргунов

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-