Британські благодійники передали прикордонникам спецавто та майданчик для дресирування собак

Британські благодійники передали прикордонникам спецавто та майданчик для дресирування собак

Фото
Укрінформ
Британські благодійники передали кінологам Могилів-Подільського прикордонного загону спецавто та майданчик для дресирування службових собак.

Про це у Фейсбуці повідомляє Могилів-Подільський прикордонний загін, передає Укрінформ.

«Транспортний засіб та майданчик для дресирування службових собак прикордонники Могилів-Подільського загону отримали від британського благодійного фонду Nowzad», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що спеціально обладнане авто дозволить прикордонникам комфортніше та зручніше транспортувати службових собак, а дресирувальний майданчик покращить якість професійних навичок чотирилапих помічників вартових кордону.

Читайте також: Італійські благодійники передали на Буковину понад 10 «швидких» і медобладнання

На знак вдячності прикордонники вручили іноземним візитерам прапор ДПСУ з пам’ятним написом та сувенірну продукцію з кінологічною символікою. Також представникам фонду Nowzad інструктори-кінологи продемонстрували майстерність підопічних у пошуку наркотичних речовин, вибухівки та затриманні порушників кордону.

У майбутньому благодійний фонд планує долучитися до реконструкції кінологічного містечка Могилів-Подільського прикордонного загону.

Як повідомлялось, Вінницька міська рада разом із громадою передала прикордонникам, які служать на східному напрямку, безпілотний авіаційний комплекс.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-