У Кривому Розі до медиків звернулися 53 постраждалих від удару РФ, 17 із них - досі в лікарнях

У Кривому Розі до медиків звернулися 53 постраждалих від удару РФ, 17 із них - досі в лікарнях

Укрінформ
Унаслідок ворожої атаки по Кривому Рогу, яка сталася ввечері 12 березня, до медиків за допомогою звернулись 53 людини. Зараз в лікарні залишається 10 дорослих і 7 дітей.

Про це в Телеграмі повідомляє голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул, передає Укрінформ.

«Звернулися за медичною допомогою 53 мешканці міста, з них 12 дітей. Зараз у лікарнях перебуває 10 дорослих (5 з них важкі) та 7 дітей - слава Богу, завдяки нашим медикам «важких» серед них уже немає. Лікарі надають усім постраждалим всю необхідну допомогу», - написав він.

У четвер у Кривому Розі - день жалоби. П'ятеро людей були вбиті внаслідок ракетного удару.

В місті триває ліквідація наслідків ворожих ударів. За уточненими підрахунками, пошкоджено понад 460 квартир, 35 багатоповерхівок та інші об'єкти міста. Працюють усі комунальні служби, спеціальні бригади комунальників, 10 одиниць техніки. Вже прибрано 800 куб. м уламків від постраждалих будинків. Тривають роботи з демонтажу аварійних конструкцій та посилення постраждалих, щоб потім можна було проводити інші роботи.

Читайте також: Зеленський: Після російських ударів наші люди не мають залишатися наодинці зі своїм болем

«Вже прийнято 586 звернень про надання матеріальної допомоги від міста за пошкоджене майно. У районах створені спеціальні комісії і вони ведуть роботу з визначення суми збитків у кожному конкретному випадку. Також уже 220 мешканцям надали допомогу працівники Центру «Віза» з оформлення документів, оформлення заявок до «Дії» та інших питань», - додав Вікул.

Раніше повідомляв Укрінформ, що росіяни атакували місто ракетою Х-59. Загинули три жінки та двоє чоловіків.

Фото: Сергій Лисак / Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-