Росіяни зранку обстріляли середмістя Херсона, є поранена

Росіяни зранку обстріляли середмістя Херсона, є поранена

Відео
Укрінформ
Росіяни зранку з тимчасово окупованого лівого берега обстріляли середмістя Херсона. до медиків звернулася 25-річна жінка.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко, який оприлюднив відповідне відео, передає Укрінформ.

«Сьогодні зранку армія рф з тимчасово окупованого лівого берега обстріляла Херсон», - ідеться у повідомленні.

Як зазначається, під ударом знову опинилась центральна частина міста, ворог методично б’є по житлових кварталах.

Мрочко наголосив, що під час цього обстрілу обійшлося без поранених і загиблих.

Як розповів на відео херсонець, під час обстрілу він та його сусіди перебували вдома. Коли стався другий вибух, чоловік почув, як посипалося скло з вікон. Внаслідок обстрілу в будинках на цій вулиці зникло світло.

«За допомогою до медиків звернулась 25-річна жінка. Вона потрапила під ранковий обстріл у середмісті Херсона», - повідомив начальник Мрочко.

Як зазначається, під час ворожої атаки поранена перебувала на вулиці. У жінки діагностували мінно-вибухову травму, контузію. Лікуватиметься амбулаторно.

За інформацією МВА, Херсонську міську територіальну громаду за минулу добу було обстріляно сім разів. Ураження зафіксовані в Херсоні. Зокрема, було пошкоджено шість багатоповерхових будинків, кафе, музей, два цивільних автомобілі, службовий автомобіль, навантажувач та 11 автобусів. Внаслідок російських ворожих обстрілів за минулу добу в Херсонській міській територіальній громаді поранених немає.

Читайте також: Росіяни увечері з танка обстріляли Берислав, поранений літній чоловік

Як повідомляв Укрінформ, у Херсонській області внаслідок обстрілів минулої доби пошкоджень зазнали шість багатоповерхівок та п'ять приватних будинків, постраждали музей, магазин та заклад громадського харчування.

14 березня після 4.00 армія РФ з тимчасово окупованого лівобережжя атакувала АТП у Центральному районі Херсона. Також 14 березня росіяни зранку поцілили у салон краси у середмісті Херсона та у багатоповерхівку.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-