У Харкові горить склад, є постраждалий

У Харкові горить склад, є постраждалий

Фото
Укрінформ
У Харкові виникла масштабна пожежа на складах по вулиці Греківській, одного чоловіка врятували та госпіталізували з опіками.

Про це повідомило в Телеграмі ГУ ДСНС у Харківській області, передає Укрінформ.

“20 березня об 11:04 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу у одноповерховій складській будівлі на вул. Греківській у Харкові. До місця події негайно прибуло 8 пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС на автоцистернах. На час їх прибуття вже спостерігалась досить розвинена пожежа. Всередині одноповерхового ангару горіли аерозольні балончики з фарбою”, - йдеться у дописі.

Читайте також: У Нікополі ліквідували пожежу на АЗС, що виникла внаслідок російського удару

За даними відомства, існує загроза перекидання вогню на поруч розташовані нежитлові будівлі. Триває ліквідація пожежі. На місці події працює 40 рятувальників. Причина виникнення вогню з’ясовується.

Речник управління ДСНС Євген Василенко у коментарі журналістам повідомив, що о 12:03 пожежу вдалося локалізувати на площі близько 400 кв. м. За його попередніми даними, одну людину врятували.

“Чоловіка з опіками обличчя 2 ступеню, голови та кінцівок госпіталізували до лікарні невідкладної допомоги”, - зазначив Василенко.

За інформацією пресслужби Харківської міської ради, постраждалий - чоловік 1967 року народження.

Як повідомлялося, у Нікополі Дніпропетровської області рятувальники ліквідували пожежу на АЗС, яка виникла внаслідок російської атаки.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-