Під будинок в.о.мера Костополя на Рівненщині кинули гранату

Під будинок в.о.мера Костополя на Рівненщині кинули гранату

Фото
Укрінформ
Правоохоронці розпочали досудове розслідування через вибух біля будинку в.о.міського голови Костополя, внаслідок якого пошкоджений службовий автомобіль, паркан господарства і житловий будинок.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Рівненська облпрокуратура.

«Здолбунівська окружна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактами умисного знищення або пошкодження майна, що належить службовій особі, а також незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, вночі 27 березня до поліції надійшло повідомлення від виконувача обов’язків голови Костопільської територіальної громади про те, що поряд із його житловим будинком він почув звук, схожий на вибух.

Читайте також: На Прикарпатті затримали трьох місцевих торговців зброєю

У прокуратурі інформують, що слідчо-оперативна група виявила пошкоджений службовий автомобіль марки Skoda Fabia, припаркований біля подвір’я посадовця. Крім того, пошкоджено паркан господарства та житловий будинок. Правоохоронці також знайшли під колесом службової автівки предмет, схожий на гранату.

Наразі тривають слідчі дії, встановлюються всі обставини вчинення кримінальних правопорушень та причетні до них особи. Призначений також ряд необхідних експертиз.

Як повідомляв Укрінформ, на Рівненщині затримали чоловіка, який погрожував підірвати готель, - це 33-річний уродженець Донеччини, який у 2023 році був засуджений до 2 років умовного терміну за «замінування» залізниці у столиці.

Фото: pro.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-