Волонтери зі Сваляви відправили на фронт мобільну лазню із соляною кімнатою

Волонтери зі Сваляви відправили на фронт мобільну лазню із соляною кімнатою

Відео
Укрінформ
Завдяки волонтерам із Закарпаття до захисників на фронт вирушив мобільний лазне-пральний комплекс, у якому облаштовано соляну кімнату.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Телеграмі голова Мукачівської районної державної адміністрації Сергій Гайдай.

«З Мукачівщини на фронт вирушив вже 18-й мобільний лазне-пральний комплекс. Попіклувалися про воїнів 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади волонтери зі Сваляви, вони виготовили дійсно унікальний комплекс», - написав він.

Як зазначається, громадська організація «Допоможи Україні — Сьогодні» спільно з Фондом Znesnaze21 зробили лазню, якою можуть скористатися до 10 людей одночасно.

«Душовий відсік комплексу оснащений роздягальнею та трьома душами. Три прально-сушильні машини, зона «барбершоп». 100 літрів води можна підігріти дровами, до 500 літрів – бойлером», - додав Гайдай.

Він підкреслив, що цього разу умільці зі Сваляви, крім базової комплектації, додали до мобільного комплексу новинку - встановили соляну кімнату, де не тільки можна відпочити, а й оздоровитися.

Читайте також: Одеські волонтери змайстрували та передали на фронт мобільну лазню

Комплекс обладнано вентиляцією та системою проти пожежної безпеки, дезінфекція здійснюється іонізатором, в комплекті передбачені засоби гігієни. Працює все за допомогою дизельного генератора.

Як повідомляв Укрінформ, адміністрація Бичківської територіальної громади Закарпаття перерахувала зарплату працівників за січень на дрони для ЗСУ.

Фото: Мукачівська РДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-