За добу з Покровського району Донеччини евакуювали ще 17 осіб, із них вісьмох дітей

За добу з Покровського району Донеччини евакуювали ще 17 осіб, із них вісьмох дітей

Фото
Укрінформ
На Донеччині рятувальники за минулу добу допомогли евакуюватися 17 цивільним: шістьох вивезли із зони активних бойових дій та 11 особам - дістатися евакуаційного транспорту.

Про це у Фейсбуці повідомляє Головне управління ДСНС у Донецькій області, передає Укрінформ.

«Вчора рятувальники Донеччини евакуювали із зони активних бойових дій, а саме з села Галицинівка Покровського району, шість осіб, із них четверо дітей. Також протягом минулої доби особовим складом Головного управління під час евакуації в Покровському районі надано допомогу 11 особам, із них четверо діти», - йдеться у повідомленні.

Рятувальники зазначили, що село Галицинівка Покровського району вже протягом багатьох місяців перебуває під постійними обстрілами російських загарбників, і життя в ньому сповнене страху, небезпеки та невизначеності. Багато хто вже залишив свої домівки, рятуючись від жахіть війни, а ті, хто залишився, живуть у постійному страху за своє життя та життя своїх близьких.

У ДСНС підкреслили, що своєчасна евакуація рятує життя, і закликали населення виїжджати із небезпечних територій.

Читайте також: З Очеретиного «Білі янголи» за тиждень евакуювали 10 осіб, серед них 101-річна жінка

Як повідомлялося, в Донецькій області російські загарбники з грудня 2023 року посилили обстріли населених пунктів, тому вирішено продовжити обов’язкову евакуацію населення.

На території Донеччини наразі залишаються близько 514 тис. мешканців. Від початку повномасштабного вторгнення РФ у безпечні регіони з Донецької області евакуйовані понад 1 мільйон 355 тисяч людей, з них понад 164 тисячі дітей.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-