Одеському меру Труханову на 50% підвищили зарплату та додали 120% премії

Одеському меру Труханову на 50% підвищили зарплату та додали 120% премії

Укрінформ
Заробітна плата мера Одесси Геннадія Труханова збільшилася. Також йому встановили щомісячну премію у розмірі 120% від посадового окладу.

Таке рішення ухвалили депутати Одеської міської ради під час сесії 24 квітня, передає Укрінформ.

У проєкті рішення, яке напередодні опублікували на сайті міськради, сказано, що Труханову «за високі досягнення у праці та за виконання особливо важливої роботи» пропонують встановити надбавку у розмірі 50% посадового окладу. Премію ж у розмірі 120% від посадового окладу меру начислять за «за вислугу років, за високі досягнення у праці».

Також Труханову виплачуватимуть раз на рік матеріальну допомогу для оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі середньомісячної заробітної плати за відповідним розпорядженням.

Окрім цього, депутати вирішили, що Труханов буде призначати премії своїм заступникам та секретарю міської ради у розмірі не більше 150% від посадового окладу. Вони отримають надбавки за ранг, вислугу років, високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи та інші виплати.

Читайте також: У Черкасах міськрада додала меру премію, більшу за його три зарплати

«За» проголосували 45 депутатів. Через конфлікт інтересів не голосували двоє — мер Геннадій Труханов та секретар міської ради Ігор Коваль.

Як повідомляв Укрінформ, мер Одеси Труханов задекларував, що у 2021 році вітчим Микола Данилюк подарував його матері понад 11 млн грн. У декларації за 2022 рік йдеться про те, що мер позичив у своєї матері 200 тис. дол.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-