Поліція на Закарпатті розслідує конфлікт з працівниками ТЦК, де лунали попереджувальні постріли

Поліція на Закарпатті розслідує конфлікт з працівниками ТЦК, де лунали попереджувальні постріли

Укрінформ
У Закарпатській області поліція Виноградова розслідує конфлікт з працівниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП), де були здійснені попереджувальні постріли у повітря.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатській області, передає Укрінформ.

«Поліція Виноградова розслідує кримінальне провадження за фактом конфлікту з працівниками ТЦК та СП… Слідчі кваліфікували дії за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Тривають процесуальні заходи, діям кожного з учасників правоохоронці нададуть правову оцінку», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці пояснили, що ввечері 3 травня біля входу на територію Виноградівського територіального центру комплектування та соціальної підтримки зібралася група людей, орієнтовно 10 осіб, які порушували публічний порядок та вчиняли хуліганські дії.

Читайте також: У столичному ТЦК прокоментували випадок з відправленням повістки померлому журналісту

Співробітники поліції, які прибули на місце події, встановили, що таким чином представники поселення з села Онок висловлювали невдоволення через мобілізацію двох їхніх товаришів.

«Коли учасники конфлікту намагалися силою відчинити вхідні ворота, співробітники ТЦК та СП здійснили попереджувальні постріли у повітря», - розповіли правоохоронці.

Вони зазначили, що на місці події забезпечували публічний порядок кілька екіпажів поліції, і ніхто з присутніх внаслідок хуліганських дій не постраждав.

«Наразі конфлікт з даного приводу вичерпано...Винним у вчиненні хуліганства загрожує ув'язнення терміном до 7 років», - констатували поліцейські.

Вказаний Територіальний центр комплектування та соціальної підтримки теж в своєму офіційному коментарі Укрінформу підтвердив, що був такий конфлікт.

«3 травня з метою уточнення військово-облікових даних в 1-му відділі Берегівського РТЦК та СП перебував військовозобов’язаний ромської національності Лакатош Василь Іванович. Згодом біля адміністративної будівлі ТЦК та СП зібрався натовп громадян України ромської національності, які почали вчиняти хуліганські дії і спроби проникнення на територію військового об’єкта. Було викликано Національну поліцію», - розказали в ТЦК.

Там додали, що правовою оцінкою інциденту займаються правоохоронні органи.

Читайте також: В Одеському ТЦК прокоментували відео, де люди у формі заштовхують чоловіка в авто

Територіальний центр комплектування та соціальної підтримки Територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) — орган військового управління України, що веде військовий облік та здійснює мобілізацію населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-