У Харкові росіяни вдарили по спортмайданчику, троє постраждалих дітей - у вкрай важкому стані

У Харкові росіяни вдарили по спортмайданчику, троє постраждалих дітей - у вкрай важкому стані

Укрінформ
Російські війська вдарили по спортивному майданчику в Салтівському районі Харкова, троє постраждалих дітей — у вкрай важкому стані

Про це в ефірі національного марафону "Єдині новини" повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

“Удар по Салтівському району. Біля спортивної школи майданчик, де перебували діти. Троє дітей у вкрай важкому стані, доставлені до лікарні. Зараз лікарі лікарі із вузькопрофільних лікарень збираються в одному місці і всі зусилля будуть направлені на порятунок життів”, - сказав посадовець.

Читайте також: У Харкові - «прильоти» у житловий район, серед постраждалих є діти

За його словами, стан двох постраждалих дорослих оцінюється.

Голова ОВА додав, що внаслідок удару пошкоджені житлові будинки.

Мер Харкова Ігор Терехов повідомив в ефірі марафону “Єдині новини”, що стан двох постраждалих дорослих оцінюється як середньої тяжкості, їх також госпіталізували.

Речник Харківської облпрокуратури Дмитро Чубенко розповів у ефірі марафону “Єдині новини”, що снаряд влучив посеред футбольного майданчика. За його словами, у місті та області в момент атаки не оголошували повітряну тривогу.

"Щодо типу озброєння та місця запуску зараз не готовий сказати. Є вірогідність ракети, яка рухалася на наднизьких висотах, відповідно, її не було видно на радарах протиповітряної оборони", — сказав речник облпрокуратури.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська завдали удару по житловому району Харкова. Постраждали троє хлопчиків, а також 55-річний чоловік та 80-річна жінка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-