Із обстрілюваної Красногорівки «Білі янголи» евакуювали літніх людей

Із обстрілюваної Красногорівки «Білі янголи» евакуювали літніх людей

Відео
Укрінформ
Із обстрілюваної російською армією Красногорівки на Донеччині екіпаж поліцейських групи «Білі янголи» евакуювали літніх людей.

Про це повідомила поліція області, передає Укрінформ.

«Білі янголи» евакуювали з найнебезпечнішого району Красногорівки літніх людей. Російські війська безперервно атакують місто - скидають на житлові квартали керовані авіабомби, б’ють з артилерії. У зв’язку із важкою ситуацією все більше людей звертаються до поліції з проханням вивезти їх», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що цього разу серед евакуйованих - 88-річна місцева жителька. Напередодні ворог щільним вогнем накрив Красногорівку - шість снарядів вибухнули поруч з домівкою пенсіонерки, і жінка отримала контузію. Правоохоронці вивезли постраждалу до безпечної території.

Також до поліції з проханням евакуювати батьків звернулася їхня донька. Зібравши найнеобхідніші речі, літне подружжя у супроводі поліцейських покинуло рідне місто. З собою родина забрала двох собак.

В поліції підкреслюють, що попри ризик для життя, правоохоронці продовжують здійснювати евакуаційні рейси з Красногорівки. За допомогою до групи «Білий янгол» Мар’їнського напрямку можна звернутися за телефоном (066) 56 10 102.

Як повідомлялося, Донеччина наразі перебуває під постійними обстрілами російських військ, майже щодня страждають цивільні жителі, руйнуються житлові та адміністративні будівлі.

Донецька область має найбільшу протяжність лінії фронту, яка становить близько 300 км.

Загарбники з грудня 2023 року посилили обстріли населених пунктів, люди евакуюються. Але наразі на території регіону залишаються приблизно 514 тисяч місцевих мешканців.

Скриншот з відео

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-