У Чернігові відкрили рух новим мостом через Десну

У Чернігові відкрили рух новим мостом через Десну

Фото
Укрінформ
Сьогодні, 15 травня, в Чернігові було відкрито рух першою чергою нового мосту з київської траси через Десну.

Про це на своїй сторінці в Фейсбуці повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Чернігівській області, передає Укрінформ.

"З 15 травня відкрито додатковий коротший шлях для руху транспорту з Чернігова до Києва. Це покращить можливість доїзду до обласного центру, особливо з навколишніх населених пунктів", – йдеться в повідомленні.

Про відкриття мосту повідомив і власник будівельної компанії "Автострада" Максим Шкіль у Фейсбуці.

"Це один з найскладніших об’єктів, який розробила, спроєктувала та реалізовує Autostrada у рекордні терміни - всього за 2 роки, тоді як лише на проєктування такого типу об’єктів зазвичай потрібно щонайменше 2 роки. Тут установлено архітектурне освітлення - з абажурами та панно, на яких зображені історичні пам’ятки Чернігова", – написав Максим Шкіль.

За його словами, на під’їздах до мосту будуються транспортні розв'язки, щоб місцеві жителі могли без перешкод доїхати у потрібному напрямку. З київської сторони для безпеки пішоходів споруджено підземний перехід. Біля житлових будинків будуть встановлені шумозахисні екрани. Також передбачено проїзди для маломобільного населення.

Друга черга – на завершальному етапі будівництва. Повна здача об’єкта з усіма підходами та розв’язками запланована на листопад 2024 року.

Читайте також: Будівництво мосту через Тису на кордоні з Румунією є одним з пріоритетних завдань Мінвідновлення

Як повідомляв Укрінформ, у Сновській громаді Чернігівської області встановили ще один, третій збірний міст, який області передала Франція.

Фото: Фейсбук Максима Шкіля

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-