В Одесі за ₴7 мільйонів продали квартири російського олігарха Шелкова та колаборанта Сальдо

В Одесі за ₴7 мільйонів продали квартири російського олігарха Шелкова та колаборанта Сальдо

Укрінформ
Фонд держмайна 21 травня повідомив про успішні результати аукціонів з продажу санкційного майна російського олігарха Михайла Шелкова та колаборанта Володимира Сальдо в Одесі.

Про це повідомили на сайті Фонду держмайна України, передає Укрінформ.

За санкційне майно змагалися 11 учасників.

«Торги з реалізації майна одного з російських олігархів та колаборанта відбулися вперше в системі "Прозорро.Продажі". Конкуренція учасників на торгах дозволила підвищити стартову ціну, і після укладання угод за результатами онлайн-аукціонів до Фонду ліквідації наслідків збройної агресії надійде понад 6,9 млн грн», – повідомив СЕО «Прозорро.Продажі» Сергій Бут.

Зазначається, що вартість квартири, що належала Шелкову, стартувала на торгах з майже 3,8 млн грн. За неї змагалося два учасники, найвищою стала ставка понад 4 млн грн. Чотирикімнатне житло площею 175,5 кв. м розташоване в будинку із закритою територією у Приморському районі Одеси.

Квартиру Сальдо виставили на торги зі стартовою ціною майже 1,9 млн грн. За неї змагалися дев'ять учасників, вартість житла склала понад 2,9 млн грн. Нерухомість площею майже 130 кв. м розташована неподалік пляжу Аркадія в Одесі.

Читайте також: ВАКС дозволив конфіскацію нових активів Сальдо та його доньки

За інформацією Фонду держмайна, переможці аукціонів мають 20 робочих днів на сплату вартості лотів. Договір купівлі-продажу буде підписаний лише після надходження коштів на рахунки Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

У ФДМУ додали, що на сьогодні в опрацюванні значиться 753 одиниці санкційного майна.

Як повідомляв Укрінформ, аукціони з продажу санкційного майна Шелкова та Сальдо, оголошені на 17 квітня, не відбулися. Фонд держмайна оголосив на 25 травня повторні аукціони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-